5 Button Quail Court, Gilston TDS constructions buildNew Build

This house was designed with a focus on open plan living and a retreat for the kids. A family home designed for the owners to enjoy long term.

The main area of the house being the entertaining area, kitchen/dining/lounge, the kids having their own retreat and of course a large master bedroom with ensuite and walk in robe.

The client wanting to make the most of the open views over bushland also went with a balcony and entertaining area off the back of the house, and built the home on steel posts to elevate above the surrounding homes.

The front fa├žade of the house was another area the client wanted to be different and stand out and we worked with them to add some unique elements along the way.

Gallery (Click to see larger images)